Gastro pos gastro szef

Program Gastro SZEF prowadzi gospodarkę magazynową biura w oparciu o dokumenty magazynowe, a też sprzedaż , jaka została utworzona na zachowaniach kelnerskich.

Kontrola zużycia materiałów na platformie wprowadzonych kart kalkulacyjnych program robi odpowiednie rozchody składników dań, wylicza kalkulacje, marże, wsad do kotła, a też zapotrzebowanie na nowe składniki. Informacje projektu są podstawą rejestracji materiałowej w cenach nabycia oraz gastronomicznych, i z automatyczną dekretacją do poważnych programów finansowo-księgowych.
Zgodność z urządzeniami fiskalnymi
Przesyłanie wiadomościach z kasami jest dwukierunkowe. Z samej strony GASTRO SZEF wysyła do kas informacje o składnikach, grupach towarowych, kelnerach; z drugiej części uzyskuje z kas informacje o sprzedaży przygotowanych potraw, obrocie syntetycznym każdej kasy a wszelkiego kelnera. Dzięki takiemu rozwiązaniu kasy fiskalne po pierwszym zaprogramowaniu przez serwis, nie zmuszają obsługi do żadnych umiejętności programowania, gdyż całość przekazywania informacji kierowana jest poprzez program Gastro.
Dokładne analizy i raporty
Użycie nowoczesnej technologii OLAP umożliwia pisanie własnych analiz w dowolnym przekroju. Analizy mogą wspierać tę pracę kierownictwa np. zdadzą na pytanie jak wskazuje nowa promocja, jak działać w podejmowaniu decyzji, jakie zamierzają cel strategiczny przez urządzenie w odszukiwaniu nowych trendów rynkowych oraz mocniejszy wgląd w końce wcześniej podejmowanych zadań.
Gastro że stanowić wykorzystane i dopasowane w mało lokalach. Właściciel w przedsiębiorstwie może centralnie zarządzać siecią barów czy restauracji. System Gastro jest skalowalny. Podstawowym elementem dużemu jest istotny program Gastro SZEF, który przez łącza internetowe,ma możliwość wysłania informacji pomiędzy lokalnymi wyposażonymi w układ.
W relacji od organizacji możliwa jest całościowa centralizacja wprowadzanych informacji, kiedy również bezpośrednio w samych lokalach. Niezależnie od tego, spływają z niego do lokali informacje o wyborze, jakim mogą posiadać kasy fiskalne, o organizacji lokalu, o wynegocjowanych cenach kupna i sprzedaży.