Krajalnica promocja

W zakładach też w gospodarstwach domowych bardzo często odwiedza potrzeba pokrojenia czegoś w pełne, cienkie plastry. Działa to przede każdym wędlin, serów i pieczywa, jednak daje się, że krajalnica bywa wykorzystywana jeszcze do nowych celów, na dowód do cięcia warzyw czy produktów, gdy musimy ich w skórze cienkich plasterków.

W relacje od tego, co zamierzam kroić na krajalnicy, jest ona urządzona w określone ostrze - gładkie lub ząbkowane. Ząbkowane poświęcone jest do cięcia pieczywa, co pozwala łatwo "wgryźć się" w jego organizację i daje równe kromki, nawet przy krojeniu miękkiego, świeżego pieczywa. Z kolei gdy należy o wędliny lub sery, chce nam zwłaszcza na cienkich, równych plastrach, które wycina się gładko i bez dodatkowego wysiłku. Do tego przedmiocie używamy krajalnicy z dobrą, tylko bardzo niebezpieczną krawędzią, która idealnie radzi sobie z konkretnymi, jak oraz niezwykle niebezpiecznymi wędlinami i serami.

optima ediModuł Elektroniczna wymiana dokumentów (EDI) - Comarch ERP XL - POLKAS & COMARCH - Systemy ERP

Krajalnica Maga 310p to konkretna maszyna do krojenia, polecana szczególnie do domów gastronomicznych także do sklepów. Jest polecana przez producenta ze względu na prostą wielką wytrzymałość i łatwość obsługi. Dzięki tym ruchom każdy, po pierwszym szkoleniu z poziomu zaufania oraz higieny pracy, może podjąć do rzeczy z krajalnicą i proponować naszym użytkownikom wędliny lub sery pokrojone w proste plastry. Krajalnice silnych firm idą na bliskie uporanie się z pokrojeniem niezliczonej ilości wędlin czy serów, przy niewielkim nakładzie akcji oraz chęci pracownika. Taka krajalnica w interesie pozwala znacznie zaoszczędzić czas, jaki kiedyś brano na krojenie produktów na plasterki. Dodatkowo, krajalnice dzięki regulowanemu zakresowi grubości plastra, pozwalają odkroić gruby, równy plaster, bądź pokroić wędlinę na cieniutkie, niemal przezroczyste plasterki, kiedy to jest wymuszane na model w wypadku szynek surowych, które jada się jedynie w plasterkach grubości bibułki.