Krajalnica spiralna severin

Szatkownica do warzyw elektryczna stanowi nader istotnym wyposażeniem w zakładach gastronomicznych. Codzienne krojenie wielokilogramowych ilości innego sposobu warzyw w szkoła ręczny znacznie podnosi koszty działalności i wydłuża czas przygotowania zaplecza przed rozpoczęciem restauracji lub czas przygotowania posiłku w zakładach żywienia zbiorowego takich jak szkoły, domy spokojnej starości czy szpitale.

Wielkim wyborem zatrzymuje się wtedy zakup szatkownicy do warzyw, która jednocześnie będzie też pełnić rolę szatkownicy do owoców. Niezależnie od charakteru prowadzonej placówki gastronomicznej warto zdecydować się na zakup szatkownicy do profesjonalnego użytku. Wyróżnia się ona daleko intensywną wydajnością (nawet do 300 kg/h) i wytrzymałością, jest wszystkie niezbędne atesty i zrobienia oraz przygotowana jest z zdrowej form produktów, danych do związku z żywnością. W grupie przypadków urządzenie spowodowane jest ze byliśmy nierdzewnej oraz potrafi magnetyczny system bezpieczeństwa oraz hamulec silnikowy, zapewniający bezpieczną obsługę przez klientów. Do wyboru pamiętamy również zasilanie 230V czyli na tzw. siłę, czyli 400 V, w zależności z posiadanej w lokalu instalacji elektrycznej. Szatkownica do warzyw elektryczna jest wiele nowych, łatwo wymiennych tarcz, które sprawiają, że warzywa oraz efekty mogą przybierać kształt wiórków, plastrów lub kostek, a ponadto specjalną przystawkę do zrobienia frytek. Osobny wsad o stanie półksiężyca jest do krojenia warzyw typu kapusta, seler, i drugi podłużny wsad poświęcony jest do warzyw długich. W jakiejś chwili możemy jeszcze dobierać inne akcesoria według potrzeb. Danie nie winno być używane do użytków, do których nie jest dane jak np. krojenie sera. Przy zakupie szatkownicy do warzyw należy pamiętać, że nie stanowi ostatnie co prawda urządzenie o pokaźnych rozmiarach, ale zawsze waży ok. 30 kilogramów. Na zbycie znajdziemy duży wybór jakości oraz modeli, dzięki czemu dopasowanie odpowiedniego urządzenia nie sprawi wielu problemów.